КУ Сумська ЗОШ 6

Поисковый анализ сайта
^Угору













Національна дитяча гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія
Головна стрелка Для батьків і учнів стрелкаОрганізація харчування

Організація харчування

Нормативна база

  • Положення про організацію харчування дітей у навчальних і оздоровчих закладах, затверджене наказом МОН та МОЗ України від 01.09.2005 №242/329;
  • рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.12.2017 №2898-МР «Про встановлення вартості харчування дітей та учнів у закладах освіти м. Суми»;
  • рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.12.2017 №2897-МР «Про затвердження порядку забезпечення безкоштовним харчуванням за рахунок коштів міського бюджету дітей-інвалідів»;
  • наказ управління освіти і науки Сумської міської ради від 30.08.2018 №563 «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 н.р.»;
  • наказ по закладу від 03.09.2018 №317 «Про організацію харчування учнів у 2018-2019 н.р.»

Учні, які мають право на безоплатне харчування
(діти пільгових категорій)

  • Сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;
  • діти, батьки яких брали, беруть участь у проведенні АТО;
  • діти, батьки яких загинули в АТО;
  • діти, батьки яких загинули під час революції Гідності;
  • діти, батьки яких є учасниками бойових дій на території інших держав;
  • діти з малозабезпечених сімей;
  • діти-інваліди.

Вартість харчування

        Згідно рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.12.2017 №2898-МР «Про встановлення вартості харчування дітей та учнів у закладах освіти м. Суми» вартість гарячого харчування становить:

  • для учнів 1-4-х класів – 8,00 грн в день (батьківська доплата (за згодою) – 6,00 грн);
  • для учнів пільгових категорій – 14,00 грн (державні кошти);
  • для учнів ГПД – 12 грн (батьківські кошти).

Постачальники продуктів харчування:

  • КОРП «Дрібнооптовий»;
  • ФОП Безкорований С.І.;
  • ФОП Касьянова Ю.О.;
  • ФОП Коваленко М.С.

Штатний розпис працівників їдальні:

  • кухар – 2+1 (перейменована посада)
  • комірник – 1
  • підсобний робітник – 1

Організація харчування учнів у 2018-2019 н.р.:

        Різними видами харчування охоплено 847 учнів (70%) з них гарячим харчуванням – 675 учнів (56%).
        За заявами батьків та медичними довідками (дієтичний стіл №5) – організоване щадне харчування для 9 учнів.
        111 учнів пільгової категорії отримували безоплатне харчування, з них:

  • діти, батьки яких брали, беруть участь у проведенні АТО – 71
  • діти, батьки яких загинули в АТО – 2
  • сироти та діти, позбавлені батьківського піклування – 7
  • діти з малозабезпечених сімей – 12
  • діти-інваліди – 18
  • діти, батьки яких є учасниками бойових дій на території інших держав – 1
полоска
При використанні матеріалів сайту, посилання на сайт обов'язкове